Så otroligt skönt med massage!

Massage i Mölndal, är det något som du kanske är intresserad av? Jag har fått en hel del frågor av er läsare och följare angående vad jag gör för att koppla av och bli så avslappnad, och jag tänkte att jag där av nu i det här inlägget skulle vilja skriva lite och berätta lite om vad jag gör nu till er som är nyfikna och undrar över detta! Jag går då alltså på massage och massagebehandlingar, och det gör jag på mitt absoluta favoritställe som då ägs av Miguel Astudillo Zaldivar och som driver hans salong genom hans företag vid namn Astudillo Zaldivar, Miguel. Ni finner mer information om hans företag och hans salong här på hans hemsida www.mazzage.se. Här på hemsidan så finner ni dessutom även kontaktuppgifter och telefonnummer till Miguel ifall ni har några frågor om hans behandlingar, eller om ni känner att ni vill boka en tid helt enkelt! Jag tycker i alla fall att börja på massage är bland det bästa som jag gjort! Och precis som ni säger, så gör det en mycket mer avslappnad och lugn som person, och det motverkar stress och mycket mer! Jag rekommenderar er verkligen att ni provar det här, och absolut att ni besöker Miguel och hans salong om ni vill få bra massage! Hoppas att ni i övrigt mår bra och har det bra! Vi hörs snart igen! Kram!

Du gillar kanske också...