Bli snygg i håret

Äntligen har jag fått en frisyr som passar mig. Det har inte varit enkelt eftersom förutsättningarna inte är de bästa. Att vara kvinna med tunt hår är inte så roligt, men tack vare min nya frisör i Linköping så har det skett mirakel! Ni borde verkligen kolla in denna frisör på nätet! När man tänker på hår och mode så inte kommer man inte att tänka på Linköping. Det är sant, tankarna går till London och New York men nu får vi alla omvärdera detta! 

Mitt jobb tar mig till många platser runt om i landet så jag har testat många olika salonger, men jag är mest nöjd med denna senaste. Hon som klippte mig sa att dem som klippt mig tidigare inte haft den rätta känslan för detaljer och av ren vana klippt mig i en tråkig frisyr, visst, det var enkelt att sköta håret, inget mer än att tvätta det och så i med lite gelé och vips så var det klart, men ack så tråkigt. Det var en god vän till mig som rekommenderade mig att gå dit, för hon hade varit där och berättade hur nöjd hon var och hon kunde inte tro annat än att även jag skulle bli nöjd och belåten och det var så sant som det var sagt. Berätta nu om era bästa och värsta frisörminnen! Jag ser fram mot att få höra och jag är säker på att alla mina följare även dem vill läsa om det så jag lämnar kommentarsfältet öppet och det är bara att ni skriver där nere. Om ni vill kan ni även dela detta inlägg om ni klickar på delaknappen. Det var allt vad lilla jag hade på hjärtat idag, och det var kul att ni läste detta inlägg!