En vacker besöksträdgård i närheten av Göteborg

Älskar ni trädgård lika mycket som jag borde ni besöka en besöksträdgård i närheten av Göteborg. Där har jag varit och ni kan läsa mer här vilket jag verkligen tycker att ni ska göra nu på momangen. Denna besöksträdgård är en vacker plats där många människor har varit och njutit på sin fritid.

Jag var i där i augusti i år och det var helt fantastiskt. Jag har alltid gillat platser med mycket blommor, så den här Edens lustgård var något helt annat än alla andra liknande platser som jag varit på tidigare. Men det som verkligen fick mig att vilja prata om den här besöksträdgården är att man lätt kan få idéer om hur man kan göra i ordning i sin egen trädgård, balkong eller uteplats. Det fanns flera blommor som jag inte hade sett förut, och då ser jag ändå på tv och söker på nätet.

Den här platsen är nog en av de bästa platserna i Sverige hittills, men ta inte mitt ord för det! Trots allt har jag inte varit runt i landet så mycket som jag hade önskat så det finns säkerligen en hel del att utforska när det kommer till detta. Jag vet vad ni tänker nu, hur tar ni er dit? Jo, här är lite information som kan vara användbar:

Det går att åka bil eller buss och det tar kanske 20-30 minuter från Göteborg och några minuter längre med allmänna kommunikationer. Ta med en kär vän och åk dit vetja! Jag hoppas att ni alla tyckte om det här inlägget och har ni några trädgårdstips eller annat som ni vill berätta om så kan ni göra det nere i kommentarerna. Dela med er nu meddetsamma så både jag och alla andra trogna följare får höra vad ni har att berätta!