Massage för bra hälsa och ergonomi

Välkomna tillbaka till mig och min blogg. Idag är det dags för ännu ett inlägg, och det kommer faktiskt handla lite om hälsa och ergonomi, det kommer helt enkelt handla om den gången min kompis bestämde sig för att gå på massage i Haninge för att hon hade mycket problem med ryggen. Hon arbetar på ett ställe där man lyfter tunga saker och eftersom hon har jobbat där väldigt länge så mår hennes rygg inte bra, och då tänkte hon att hon skulle gå på massage i Haninge.

Ni vet att jag skriver mycket om hälsa och ergonomi och hur viktigt det är att ens arbetsplats ska vara bra för ens kropp. Jag har en bra arbetsplats och jag har själv sett till att jag har bra kläder och skor så att jag inte ska få ont i kroppen. Min vän har inte brytt sig så mycket om detta och det har då resulterat i att hon har fått mycket problem med ryggen. Jag sa till henne att hon skulle testa att gå på massage i Haninge där hon bor, för det gör oftast att musklerna blir mjukare och att man känner sig bättre i kroppen. Jag har för mig att hon gick till ett ställe som heter Seppos Massage, och hon har gått dit flera gånger när hon känner att det behövs. Det jag vill komma med genom detta inlägg är att ni ska ta hand om era kroppar och se till att ni har det bra på er arbetsplats. Känner ni att ni inte mår så bra i kroppen så testa att gå på massage, för det löser väldigt mycket mer kroppen. Ha det så bra nu mina fina läsare så ses vi i nästa inlägg, kram.