Trädfällning när parkeringsplatsen skulle byggas

Hejsan! I vår bostadsrättsförening i Oskarshamn har vi nu fått en ny parkeringsplats med laddstolpar, det var på tiden! Vi var tvungna att anlita ett företag som utför trädfällning eftersom det var flera träd som stod på platsen där parkeringen skulle byggas och vi är så nöjda med hjälpen. Vill ni veta mer om detta så har jag stoppat in en länk som jag tycker ni ska klicka på och det är bara att klicka här så kommer ni vidare.

Vad för olika slags trädfällningar finns det. Det kan jag lika gärna berätta nu eftersom jag ändå är i gång och skriver. Jo, det finns sektionsfällning och så ordinär fällning och vilken metod som används beror på trädets storlek och ålder osv. Du kan lika gärna klicka på den här länken nu för att läsa mer om trädfällning, det är verkligen intressant!

I vår bostadsrättsförening bestämde vi att till detta jobb endast leta efter något företag där medarbetarna verkligen vet vad de gör eftersom det skulle ha varit farligt om ingen visste vad de gjorde. Vi var alla överens om att träden borde tas ner så snart som möjligt och bygget av parkeringsplatsen sammanföll med när snön, den första för säsongen beräknades falla, och då hade även ett eller flera träd kunna falla i marken om tung snö lagt sig på grenarna. Så jobbet påbörjades, och vi är glada att de är borta nu och att vi har fått den där efterlängtade parkeringen. Bra va, och kanske har någon av er även ni anlitat en trädfällningstjänst? I så fall vill jag läsa vad ni har att säga så skriv nere i kommentarsfältet och dela med er och gör det nu med en gång eftersom jag är för nyfiken för att vänta i flera dagar på vad ni har att berätta!