Underbar lyster i ansiktet med hjälp av en ansiktsborste.

Hej och god förmiddag och välkomna in, alla fina och kära följare. Idag vill jag dela med mig av en liten hemlighet om ansiktsvård. Nämligen vad en ansiktsborste kan göra, och jag kan inte fatta hur jag har kunnat vara utan en ända tills jag fick en i födelsedagspresent av syrran.

Alla orenheter i hyn har försvunnit och innan hade jag pormaskar men de är borta. Nu har jag en vacker hy i ansiktet, alla säger att jag ser ut som jag är förälskad, men om det vore så väl, hi hi …

Är du intresserad av att veta hur du får en vacker lyster i ansiktet med hjälp av en ansiktsborste? Om så är fallet, lämna en kommentar nedan.

Nu till bästa skönhetstipset, det du behöver är: vatten, ansiktsborste och ansiktskräm. Första steget är att göra ansiktet vått, häll sedan lite ansiktskräm på din handflata och lägg ansiktsborsten under den för att suga upp ansiktskrämen. När tillräckligt mycket ansiktskräm har sugits upp av ansiktsborsten börjar du massera hela huden med cirkulära rörelser över hela huden. När du är klar med detta rengör du ansiktsborsten från resterande ansiktsskum med rinnande varmt vatten tills allt är borta. På detta sätt rengör du både ansiktsborste och ansiktskräm. Ansiktsborsten förblir mjuk och lätt att arbeta med.

En ansiktsborste kan också användas som en mild exfoliering av huden, vilket är ett utmärkt sätt att avlägsna döda hudceller från djupet, så att nya och friskare celler kan komma fram i ansiktet. Dessa bildar sedan ett skyddande lager som förhindrar att smuts och bakterier tar sig in i hudens porer, vilket förhindrar aknebildning samt andra blemmor som pormaskar. Det finns många olika borstar på marknaden men det är bäst att välja de som är högkvalitativa eftersom de inte irriterar den känsliga ansiktshuden lika mycket som de med sämre material gör. Varma hälsningar från Irene i Malmö.