Yoga lärde mig att uppskatta mig själv

Hej på er mina nära och kära och alla läsare! Hur har ni haft det nu under helgen? Jag har haft det bra. Jag gick på en avslappningskurs med yoga i Karlshamn, jag har umgåtts med min familj och firat mitt barnbarn Alva som fyllde tre år igår. Vad stora de börjar bli och det betyder att jag börjar bli äldre också. Apropå att bli äldre och att jag har ett sådant ansträngande arbete där man lyfter mycket tunga låder och annat så har jag fått gå ner och jobba 50% istället för 100% för att jag ska kunna klara av vardagen också. Detta betyder att jag har mycket mer tid på mig att ta hand om mig själv på dagarna och därför har jag valt att gå på yoga i Karlshamn två gånger i veckan på Marie’s kroppshälsa.

Yogan har fått mig att må bättre i själen och min kropp känns även bättre och lugnare när jag slappnar av. Det känns som om att man kommer till en helt annan värld där det bara är jag och livet, om ni förstår? Man lär känna sig själv mycket bättre. Jag är snart 54 år och nu känns det som att jag har börjat hitta mig själv, tack vare yogan.

Jag rekommenderar er att testa yoga, vilken åldersgrupp ni än är i. Du kommer rensa bort alla dåliga tankar och känna att din vardag blir lite lättare. Men bor ni i trakterna tycker jag att ni ska ta klasser på Marie’s kroppshälsa som erbjuder yoga i Karlshamn.

Nu ska jag packa min väska och faktiskt gå iväg på en yogaklass och fortsätta lära känna mitt inre jag. Ni får ha det så trevligt då hörs vi!